Rolluiken

Optimale bescherming

De luchtlaag tussen rolluik en raam werkt als een perfecte isolatie. Daardoor bespaart u veel energie! Het aluminium pantser is zo sterk, dat inbrekers hun pogingen al snel zullen staken.

De rolluiken zijn vervaardigd van sterk aluminium, dat in vele standaard kleuren te verkrijgen is. Dat geldt voor de cassette, maar ook voor de lamellen. Naar wens kunnen de omkasting, geleiders en onderlijst in elke gewenste RAL-kleur gemoffeld worden. Zo blijft uw woning stijlvol ogen, ook als de rolluiken zijn gesloten.


Akoestisch comfort

Is het rolluik voorzien van de Somfy S&SO RS100 io motor dan is het rolluik is ongekend stil. Zowel binnen als buiten hoort u de motor vrijwel niet bij het openen en sluiten van de rolluiken. Ook prettig voor uw omgeving en kan soms onverwacht leuke verrassingen geven.


Extra gemak

Wilt u maximaal genieten van zon en schaduw in elk seizoen? Combineer uw rolluiken dan met afstandsbediening, zon- en windsensoren of de slimme Home Motion automatisering. 

Benieuwd wat rolluiken voor uw woning kunnen betekenen? Kom langs in één van onze winkels en laat u adviseren door één van onze medewerkers.

Kleuradvies op afspraak aan huis

Advies op maat, bij u zelf thuis.
Neem contact op