Verkooppunten

Winkel Putten

Op zoek naar de interieurwinkel in de regio? Bezoek onze vestiging in Putten. Met een uitgebreide collectie raamdecoratie, vloeren en zonwering kunnen wij een totaaloplossing bieden voor mensen die op zoek zijn naar inrichting of aankleding van hun interieur. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, voor elke interieurwens hebben wij de juiste oplossing. Wij adviseren u graag over onze producten en denken mee in montage / installatie en in onderhoud. Bezoek de Gordijnschuur in Putten en u bent verzekerd van een eerlijk advies en de beste prijs.

Contactgegevens & openingstijden

Putten Putten Putten

Winkel Genemuiden

Onze vestiging in Genemuiden is een begrip in de regio. Met een uitgebreide collectie raamdecoratie, vloeren en zonwering kunnen wij een totaaloplossing bieden voor mensen die op zoek zijn naar inrichting of aankleding van hun interieur. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, voor elke interieurwens hebben wij de juiste oplossing. Wij adviseren u graag over onze producten en denken mee in montage / installatie en in onderhoud. Bezoek de Gordijnschuur in Genemuiden en u bent verzekerd van een eerlijk advies en de beste prijs.

Contactgegevens & openingstijden

Genemuiden Genemuiden Genemuiden

Markt Putten

De Puttense markt is een weekmarkt in Putten. Deze markt is een van de grootste op de Noordwest Veluwe. Er staan zo’n 50 ondernemers op deze markt die hun waren aanbieden. De markt vindt elke woensdag plaats tussen 08:00 uur en 13:00 uur op het fontanusplein en het kerkplein.

Markt Nunspeet

De weekmarkt in Nunspeet is elke donderdagmorgen van 08:30 uur tot 12:30 uur. De weekmarkt is een markt met grote diversiteit aan marktgoederen. Ruim 60 marktkooplieden / standplaatshouders helpen u graag aan koopjes op de markt in Nunspeet. De markt vindt plaats op het marktplein in Nunspeet, Gelderland.

Markt Wezep

Op donderdagmiddag vind de weekmarkt in Wezep plaats op het Meidoornplein. Van 13:00 uur tot 17:00 uur bieden marktkooplieden hun producten aan. Deze markt telt ongeveer 30 kramen met een zeer divers aanbod. Van boodschappen tot woonartikelen.