Verkooppunten

Winkel Putten

Op zoek naar de interieurwinkel in de regio? Bezoek onze vestiging in Putten. Met een uitgebreide collectie raamdecoratie, vloeren en zonwering kunnen wij een totaaloplossing bieden voor mensen die op zoek zijn naar inrichting of aankleding van hun interieur. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, voor elke interieurwens hebben wij de juiste oplossing. Wij adviseren u graag over onze producten en denken mee in montage / installatie en in onderhoud. Bezoek de Gordijnschuur in Putten en u bent verzekerd van een eerlijk advies en de beste prijs.

Contactgegevens & openingstijden

Winkel Putten Winkel Putten Winkel Putten Winkel Putten

Showroom Genemuiden

Onze vestiging in Genemuiden is een begrip in de regio. Met een uitgebreide collectie raamdecoratie, vloeren en zonwering kunnen wij een totaaloplossing bieden voor mensen die op zoek zijn naar inrichting of aankleding van hun interieur. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, voor elke interieurwens hebben wij de juiste oplossing. Wij adviseren u graag over onze producten en denken mee in montage / installatie en in onderhoud. Bezoek de Gordijnschuur in Genemuiden en u bent verzekerd van een eerlijk advies en de beste prijs.

Contactgegevens & openingstijden

Showroom Genemuiden Showroom Genemuiden Showroom Genemuiden

Markt Nunspeet

De weekmarkt in Nunspeet is elke donderdagmorgen van 08:30 uur tot 12:30 uur. De weekmarkt is een markt met grote diversiteit aan marktgoederen. Ruim 60 marktkooplieden / standplaatshouders helpen u graag aan koopjes op de markt in Nunspeet. De markt vindt plaats op het marktplein in Nunspeet, Gelderland.

Donderdag 6 mei staan wij voor de laatste keer op de markt in Nunspeet

Kleuradvies op afspraak aan huis

Advies op maat, bij u zelf thuis.
Neem contact op