Wij zijn geopend op afspraak!

Neem contact op om een afspraak te maken
Neem contact op

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat zijn een elegant product en zijn toepasbaar voor verschillende ruimtes. Voor keuken, living en slaapkamer is het een perfect product. Vouwgordijnen creëren een warme uitstraling in ieder interieur. Bij een vouwgordijn kunt u de bedieningszijde kiezen. De collectie vouwgordijnstoffen bestaat uit hoge kwaliteit interieur stoffen welke nagenoeg krimpvrij zijn. Middels de klitteband bevestiging kunt u de vouwgordijnen eenvoudig eraf halen voor het reinigen van de interieur stof. Wij maken vouwgordijnen in 5 verschillende modellen. Benieuwd of vouwgordijnen de beste oplossing zijn voor uw woning? Wij nodigen u van harte uit in één van onze winkels om u de mogelijkheden te laten zien.

Model H1

Model H1 is het standaard model, Ingestikte baleinen achterzijde. Segmenten gelijk verdeeld.

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen

Model H2

Model H2 is een model met ingestikte baleinen aan de voorzijde. Segmenten gelijk verdeeld.

 

Model H3

Model H3 begint met kleinere segmenten. Elk segment naar onder wordt steeds groter. Hierdoor heeft het vouwgordijn in opgetrokken stand, een trapsgewijs effect.

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen

Model H4

Model H4 heeft opgestikte transparante bandjes aan de achterzijde. Doordat men met bandjes werkt in plaats van ingestikte
tunnels, loopt bij patroonstoffen het patroon aan de voorzijde door.

Model H5

Model H5, ook wel erkermodel genoemd, hangt in de opgetrokken stand met een heel segment vlak naar beneden. De segmenten worden om en om opgetrokken. Hierdoor creeër je dat een opgetrokken vouwgordijn erg plat wordt. In hoek-situaties geeft dat een mooi effect. Let op! H5 model moet altijd gemaakt worden met ingestikte baleinen aan de voorzijde.

Baleinen gelijk laten lopen met andere vouwgordijnen van verschillende hoogtes is niet mogelijk.

 

Vouwgordijnen

Kleuradvies op afspraak aan huis

Advies op maat, bij u zelf thuis.
Neem contact op