Shutters

PIET BOON SHUTTERS BY ZONNELUX

De exclusieve Piet Boon shutter by Zonnelux heeft herkenbare Studio Piet Boon kenmerken. De lamel (54 mm of 81 mm) is niet afgerond en heeft een rechthoekige vorm. De shutter is leverbaar in de echte Piet Boon grijzen en naturellen. Piet Boon shutters worden gemaakt van abachi hout. Alle houten shutters worden op maat gemaakt. Het maatwerk kan tot in de details doorgevoerd worden, zodat de shutter perfect past bij jouw raam. Dat geldt niet alleen voor standaard ramen, maar juist ook voor draai-kiepramen, dakramen, bijzondere raamvormen, deuren of schuifpuien. De mogelijkheden zijn enorm en daarom is de shutter voor bijna ieder raam een geschikte oplossing. Ook de afmeting van het raam is geen belemmering om voor houten shutters te kiezen. De shutterpanelen hebben een maximale afmeting, maar je kunt eenvoudig meerdere shutterpanelen naast of boven elkaar plaatsen. Op deze manier kun je grote ramen voorzien van de prachtige shutters op maat.


UNIEKE LAMEL

De lamel van de Piet Boon shutter heeft herkenbare Studio Piet Boon kenmerken. Zo is de lamel niet afgeschuind en zijn alle afrondingen minimaal gehouden. De rechthoekige lamellen sluiten mooi op elkaar aan. Het mechanisme is nagenoeg onzichtbaar,


Shutters
Shutters

LICHTINVAL

De Piet Boon shutter is beschikbaar in een lamelbreedte van 54 mm of 81 mm, die beide zorgen voor een mooie lichtinval. De 54 mm geeft een elegante uitstraling en de bredere lamel geeft je interieur een monumentaal aanzien. De bredere lamel zorgt voor meer lichtinval bij het openen van de lamellen.


GESCHIKT VOOR IEDER RAAM

Shutters van Piet Boon kunnen voor veel verschillende raamvormen geleverd worden, zijn geschikt voor raam- en deurpartijen en zelfs te  gebruiken als hoogwaardige roomdivider. Voor vrijwel ieder raamtype zijn de Piet Boon shutters toepasbaar. Zelfs voor (half)ronde, trapezium of vijfhoekige ramen en draai-kiepramen. Als het vertrek goed geventileerd is, zijn de shutters ook toepasbaar in vochtige ruimtes.


Shutters
Shutters

AMBACHT

De Studio Piet Boon shutters worden van abachi hout gemaakt. Abachi is een witte loofhoutsoort die goed te bewerken is. De lamellen zijn zeer vormvast, omdat ze worden vervaardigd uit kwartiers gezaagd hout. Na het lakproces blijven de houtnerfstructuren subtiel zichtbaar. De Piet Boon shutter is een kwaliteitsproduct met een lange levensduur. De shutter op maat is echt een verrijking van je interieur.

KLEUREN

De Piet Boon shutters zijn beschikbaar in acht verschillende kleuren met bijpassende houten jaloezieën. De kleuren variëren van traditioneel wit, tot herkenbare Piet Boon grijzen en naturel tinten. Bent uw nieuwsgierig naar de kleuren!! Kom dan langs in één van onze winkels.


Shutters

Kleuradvies op afspraak aan huis

Advies op maat, bij u zelf thuis.
Neem contact op