Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn al jaren populair in vele interieurs. En dat is niet voor niets. Deze raamdecoratie is modieus, zeer geschikt voor iedere ruimte en beschikbaar voor elk budget. Je hebt in rolgordijnen 3 verschillende categorieën stoffen.

Transparante rolgordijnen: Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. Je kunt prima naar buiten kijken; van buiten naar binnen zie je contouren. Perfect voor privacy overdag.
Semi-transparante rolgordijnen: Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. Afhankelijk van jouw stofkeuze komt het daglicht gedimd binnen.
Verduisterende rolgordijnen: De oplossing voor een goede nachtrust, het rolgordijn doek laat geen licht door.

PRACHTIGE LICHTINVAL

Een verduisterend rolgordijn voor de slaapkamer en een transparant rolgordijn voor de woonkamer. De juiste transparantie zorgt voor prachtig gefilterd daglicht. Rolgordijnen op maat kunnen bovendien goed gecombineerd worden met overgordijnen.


Rolgordijnen
Rolgordijnen

RIJKE STOFFEN

Kies voor een stof met een mooie textuur, een prachtig dessin of een diepe kleur. De mogelijkheden zijn divers. Voor ieder interieur is er dan ook een passend rolgordijn.


LUXE ROLGORDIJN

Je kunt het systeem van het rolgordijn op verschillende manieren upgraden. Het rolgordijn krijgt daardoor een extra stijlvolle uitstraling. Naast de bovenbak kun je ook de onderlat, steunen en montageprofielen qua kleur afstemmen op de rolgordijnstof. Dit zijn de profielkleuren. Je kunt kiezen uit de kleurkeuzes: wit, crème, licht grijs, metaal grijs, zwart, RAL7016, aluminium en stainless steel. Hierdoor geef je het rolgordijn een ware upgrade. Want zeg nou zelf; zwarte systemen bij een lichte rolgordijnstof zijn toch een perfecte match? 


Rolgordijnen
Rolgordijnen

Elektrische bediening 

Wat is er makkelijker dan met 1 druk op de knop al uw rolgordijnen bedienen? Kies dan voor elektrische bediening. Geen aansluitpunt? Geen punt. De motoren kunnen zowel bedraad als op accu functioneren. Gordijnschuur levert motoren van Brel en Somfy. Wilt u dat ook? Kies dan bijvoorbeeld voor een Brel motor. Deze optie kan al vanaf € 125,-.

Heeft u meerdere rolgordijnen? Ook deze kunt u met één afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Wilt u uw elektrische rolgordijnen via een app bedienen? Dit kan met vele soorten Hubs. Optimaal gebruik maken van alle functionaliteiten kan met een Brel Home Hub.

Kleuradvies op afspraak aan huis

Advies op maat, bij u zelf thuis.
Neem contact op