Plissés

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot hun recht in jouw interieur. Het is een veelzijdig, decoratief, trendy en functioneel raamdecoratie product. Geschikt voor iedere raamvorm. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken. Gordijnschuur heeft plisségordijnen met plooibreedtes van 20 mm en 32 mm. Benieuwd naar deze veelzijdige gordijnen? Kom langs in onze winkels in Putten of Genemuiden en laat u verrassen door onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over deze raamdecoratie.

TRANSPARANT OF VERDUISTEREND

Plissé is beschikbaar met zowel transparante als verduisterende stoffen. Het is zelfs mogelijk om een transparante en verduisterende stof in één product te plaatsen (dag & nacht model). De koorden van een plisségordijn lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn daardoor zichtbaar. Een plissé is minder verduisterend dan een Duette.


Plissés
Plissés

GESCHIKT VOOR IEDER RAAM

Plisségordijnen zijn geschikt voor iedere raamvorm. Denk daarbij aan rechte ramen, dakramen, ramen in het plafond, ronde ramen, ramen in de serre of ramen met een bijzondere vorm (trapezium/driehoek, vijfhoek, zeshoek). Voor nagenoeg ieder raam bieden wij een plisségordijn op maat.


Plissés, perfect op ooghoogte

Plisségordijnen zijn functioneel en kindveilig. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we gebruiken bij onze plissé-modellen.

1) Top-down: De stof schuift van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijv. ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden

Plissés
Plissés

KLEUREN

De collectie plisségordijnen omvat veel stoffen van hoge kwaliteit, variërend van effen tot dessin/patroon tot structuur stoffen. Voor iedere kamer in je interieur is er wel een passende stof. Het complete aanbod kun je bekijken bij ons in de winkel.ELEKTRISCHE PLISSÉGORDIJNEN

Om het gebruiksgemak en jouw wooncomfort te verhogen, zijn elektrische plisségordijnen perfect. De plisségordijnen op maat worden aangestuurd met een oplaadbare accumotor of bekabelde motor. Welke variant voor jouw raam het meest geschikt is, ligt voornamelijk aan jouw voorkeur en de aanwezigheid van elektra.


Bekabelde motor

Voor het monteren van de bekabelde motoren is een elektriciteitskabel nodig. De elektra moet dus aanwezig zijn of aangelegd worden. Een plisségordijn met een bekabelde motor bedien je met een afstandsbediening of wandschakelaar.

Oplaadbare accumotor

Heb je geen elektra liggen en ben je niet van plan om te gaan verbouwen? Dan is de oplaadbare accumotor voor elektrische plisségordijnen een perfecte oplossing. Je bedient de elektrische plissé met een afstandsbediening of tablet. Het opladen gaat even eenvoudig als het opladen van een smartphone en hoeft slechts enkele keren per jaar. Hoe vaak je de plisségordijnen op maat opent en sluit én hoe groot het plisségordijn is, bepaalt de oplaadfrequentie van het gemotoriseerde plisségordijn.

Plissés

Kleuradvies op afspraak aan huis

Advies op maat, bij u zelf thuis.
Neem contact op