Lamellen

Verticale lamellen zijn ideale raamdecoratie voor veel soorten ramen. Door de lamellen op elke positie te kunnen plaatsen is het mogelijk om een perfecte lichtinval te creëren en privacy te garanderen. Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, stof, pvc en aluminium.

Stoffen lamellen, sfeervol en praktisch

Lamellen zijn toepasbaar in vele woonstijlen. Stoffen lamellen zijn er in meer dan 100 kleuren. Een te warme kamer? Kies dan voor een coating die licht en warmte weert. Stoffen verticale lamellen zijn er ook in een vlamvertragende variant, wel zo veilig.

Lamellen
Lamellen

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen maken van elk interieur een stoer interieur. Ze passen overal en zijn super praktisch, daarom kunnen ze  in elke ruimte worden gebruikt. Ook in vochtige ruimtes, of bij grote of schuine ramen

PVC lamellen

Verticale lamellen uit pvc passen perfect in vochtige ruimtes, zoals uw badkamer of keuken. Want: ze zijn vocht bestendig. U kunt ze dus zonder zorgen ophangen in vochtige plekken. Het materiaal zal niet roesten of beschimmelen.

Lamellen
Lamellen

AMBACHT

De lamellen worden zorgvuldig geproduceerd. Bij het productieproces wordt veel met de hand gedaan. Zo worden de lamellen een voor een aan de rail gehangen.

Het railsysteem 

De verticale lamellen hangen aan een railsysteem. Dit is een aluminium systeem en kan geleverd worden tot een oppervlakte van zo’n 18m2.  Standaard is de rail in het wit of grijs. De bediening gaat via een ketting voor het draaien van de lamel en een trekkoord voor het schuiven ervan. 

Lamellen

Kleuradvies op afspraak aan huis

Advies op maat, bij u zelf thuis.
Neem contact op