Jaloezieën

hoogwaardig design in aluminium en hout

Leverbaar in meer dan 240 kleuren, materialen en varianten. Voor elk type interieur, maar ook afgestemd op de verschillende type gebruik en ruimtes. Zo is voor een breed raam de aluminium jaloezieën de perfecte oplossing. 

Aluminium jaloezieën : Strakker bestaat niet. Door het gebruik van 100% aluminium de perfecte keuze voor vochtige ruimtes. Perfecte lichtfiltering door kanteling van de lamellen. Door het lichte aluminium eenvoudig tot een strak pakket op te trekken.

Houten jaloezieën : Een strak design als basis. Een high-end sfeermaker bij uitstek. Lichtfiltering d.m.v. het kantelen van de lamellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag verder.

HOUTEN JALOEZIEËN

Meer sfeer creëren in een ruimte? Ga dan voor houten jaloezieën op maat. Houten jaloezieën zorgen voor een warme, knusse sfeer. Een ware aanvulling op het interieur. Houten jaloezieën zijn leverbaar in 50mm en 65mm, en met ladderband of ladderkoort.

Jaloezieën
Jaloezieën

FILTER HET DAGLICHT

Tussen de lamellen door schijnt het licht zo naar binnen. Met houten jaloezieën op maat kun je spelen met het licht. Op ieder moment van de dag creëren de jaloezieën een unieke lichtinval en een mooi lijnenspel op de muur of vloer. Dit is echt kenmerkend voor jaloezieën.

NATUURLIJKE MATERIALEN

Houten jaloezieën passen perfect bij verschillende interieurstijlen. Van een modern tot een klassiek interieur. Het hout geeft je interieur direct een warme uitstraling.


Jaloezieën
Jaloezieën

ZWARTE HOUTEN JALOEZIEËN

De zwarte houten jaloezieën zijn op het moment onwijs populair. Houten jaloezieën in de kleur zwart zijn stijlvol. Bij een modern of Scandinavisch interieur – met een minimalistisch uitstraling en een neutraal kleurenpalet – geven de zwarte lamellen het interieur extra body. We hebben verschillende afwerkingen, want het ene zwart is het andere niet.


Verschil ladderkoord en ladderband

Het verschil met een ladderband is dat er een beide kanten een stoffen band zit die van boven naar beneden loopt over de jaloezieën. Bij een ladderkoord zijn de gaatjes in de jaloezieën waar de koorden doorheen lopen zichtbaar, waardoor er ook wat licht door komt, bij een ladderband worden deze gaatjes bedekt. Daarnaast geeft een ladderband uw jaloezieën een leuke decoratieve uitstraling en kunt u de jaloezieën goed combineren met uw inrichting. Laddrrband is er in 3 maten verkrijgbaar. 10mm, 25mm en 38mm

Jaloezieën
Jaloezieën

AMBACHT TOT IN IEDER DETAIL

Houten jaloezieën op maat worden met aandacht geproduceerd. We gebruiken lindehout en abachi voor een optimale levensduur. Een speciale lak zorgt dat het zonlicht de kleur van de lamellen niet of nauwelijks kan beïnvloeden.

ALUMINIUM JALOEZIEËN

KIES DE PERFECTE LAMELBREEDTE

Aluminium jaloezieën zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 65 mm. De 70 mm lamel is een unieke lamelbreedte. Het geeft de jaloezie een robuuste uitstraling en creëert een shutter effect.


Jaloezieën
Jaloezieën

GESCHIKT VOOR BADKAMER

We hebben aluminium jaloezieën in badkamerkwaliteit die geschikt zijn voor vochtige ruimte zoals de badkamer. De aluminium bovenbak en onderlat is vochtbestendig. Je kunt hiervoor kiezen uit de kleuren wit, crème en aluminium.


MEGAVIEW®

De Megaview® sluit als een standaard 25 mm jaloezie, maar bij het openen ontstaat er een doorkijk zoals bij een 50 mm jaloezie. Megaview® geeft daardoor een goed uitzicht naar buiten, terwijl de privacy en lichtinval behouden blijft. Megaview® is alleen beschikbaar bij de 25 mm aluminium jaloezieën van Zonnelux.


Jaloezieën
Jaloezieën

GESCHIKT VOOR IEDERE RAAMVORM

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor deuren en ramen van iedere vorm, zoals ramen met een schuine kant (trapezium ramen). De aluminium jaloezieën worden op maat gemaakt en passen daarom altijd.


Kleuradvies op afspraak aan huis

Advies op maat, bij u zelf thuis.
Neem contact op