Easyclick "het boorvrije montagesysteem"

EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met EasyClick kunt u raamdecoratie monteren op het kozijn zonder te boren of te schroeven. In het EasyClick frame kan een Plissegordijn, Duette en Aluminum jaloezie geplaatst worden. Door onze grote keuze in stoffen en kleuren is er altijd een mooie combinatie passend met uw interieur te maken.

Kies uw raamdecoratie


Plisségordijnen & Duette

Kies je stof:
1) transparant
2) semi-transparant
3) verduisterend
4) een combinatie van 2
Kies je type:
1) Top-down: De stof schuift van bovenaf naar beneden
2) Top-down bottom-up: Zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijv. ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden

Zowel de plisségordijnen als de Duette®Shades bedient u met een of twee handgrepen.Easyclick "het boorvrije montagesysteem"
Easyclick "het boorvrije montagesysteem"

Aluminium Jaloezieën

Toppoint Scala® aluminium jaloezieën zijn er in meer dan 200 kleuren en met de lamelbreedte 25 mm past deze raamdecoratie perfect in het EasyClick frame. Perfect voor in de badkamer en keuken.
De jaloezieën schuift u makkelijk omhoog met een handgreep. De stand van de lamellen verandert u snel met een draai aan de tuimelstang.

Montage

Het aluminium frame wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband op uw kozijn geplaatst. EasyClick is dé perfecte oplossing voor draai-kiep ramen in kunststof, aluminium of houten kozijnen.

Easyclick "het boorvrije montagesysteem"
Easyclick "het boorvrije montagesysteem"

Kleuren

Het Toppoint EasyClick frame is standaard leverbaar in 5 veelvoorkomende RAL kleuren. Ral 9001(créme) Ral 9010(wit) Ral 9016(helder wit) Ral 7017(antraciet) Ral 9005(zwart met fijnstructuur). Heeft u een andere kleur kozijn? Geen probleem; uw EasyClick kunnen wij in elke RAL kleur spuiten.

Kleuradvies op afspraak aan huis

Advies op maat, bij u zelf thuis.
Neem contact op