Over de Gordijnschuur

Al vele jaren staan wij bekend om onze goede service, snelle levering en uitmuntende kwaliteit. En met een snelle levering bedoelen we dan ook snel: desgewenst kunnen uw gordijnen op maat gemaakt worden, en dat binnen 48 uur! Om onze service nog completer te maken hebben wij nu ook alles voor de vloeren.

U bent van harte welkom in onze winkels in Genemuiden of Putten. Hier kunt u zelf de laatste mode bekijken en u overtuigen van ons ruime assortiment! U vindt bij ons: inbetweens, gordijnen, vouwgordijnen, rolgordijnen, plissés, jaloezieën, horren, tapijt, karpetten, vinyl, laminaat, PVC, kokos en kunstgras. Uiteraard komen wij op verzoek bij u thuis om de maten op te nemen en evt te adviseren.

Heeft u een project, ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn.

De Gordijnschuur is groot genoeg om u snel van dienst te kunnen zijn en andere kant klein genoeg om u persoonlijk te kennen. Kortom, voor een goede kwaliteit, betaalbare prijs en een uitgebreide collectie bent u bij ons aan het juiste adres.

Historie

1977 tot 2021: Al 44 jaar succes!

In 1977 begon Rien van Bale met Nederlands eerste mobiele woninginrichting, door gordijnen aan huis te verkopen. Hij bezoch onder andere boeren in de omgeving. Het concept van ‘kopen aan huis’ was vernieuwend en sloeg aan. “Al snel kwamen daar de markten bij, diverse klanten wilden met hun man nog even wat verder zoeken. Daarom hebben we De Gordijnschuur ingericht”. Vertelt Rien.

Van een caravan, ingericht als kleine winkel aan huis, naar een marktwagen en van daar naar twee winkels. Eén in Genemuiden en één in Putten. De marktwagen staat tegenwoordig nog op de markt in Nunspeet . Niet alleen de kraam is in de loop der jaren uitgebreid, ook het assortiment is flink gegroeid. “Waar we vroeger alleen gordijnen en vitrages op maat verkochten, bieden we nu de mogelijkheid om het gehele interieur door ons te laten verzorgen”. Vouwgordijnen,plissés, buitenzonwering, PVC tapijt, horren en zo nog veel meer ! Je vindt alleen maar merkproducten bij De Gordijnschuur, maar toch altijd scherp geprijsd. Het is ongelofelijk hoe veel keus er is. De Gordijnschuur adviseert altijd het beste product voor jouw ruimte. “Door de grote voorraad die we hebben en onze samenwerking met Gordijnatelier Hoekman kunnen we de klant garanderen om gordijnen binnen 48 uur te leveren, dat is uniek in deze branche.”

Kleuradvies op afspraak aan huis

Advies op maat, bij u zelf thuis.
Neem contact op