Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën worden in de volksmond ‘Luxaflex’ genoemd. Luxaflex is een merknaam, maar in de volksmond is het een productnaam geworden voor de horizontale jaloezieën. Één van de voordelen van jaloezieën is dat de lichtinval optimaal geregeld kan worden. De lamel kan azo ingesteld worden dat het licht door weerkaatsing verder de ruimte binnenkomt. Hierdoor hoeft er minder met kunstlicht gewerkt te worden.

Onze collectie geeft u de keuze uit meer dan 150 kleuren. Ook zijn jaloezieën zeer geschikt voor gebruik in de badkamer. Aluminium jaloezieën zijn leverbaar in de volgende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm. Voor Velux dakramen hebben wij een speciale collectie.

Ook voor houten jaloezieën bent u bij ons aan het goede adres. Deze jaloezieën hebben een warme, eigentijdse uitstraling, met behoud van de praktische voordelen van de jaloezieën. Ze kunnen uitgevoerd worden met ladderband of in een retrouitvoering.

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn bijzonder geschikt voor grote raampartijen die u wilt bedekken. Verticale lamellen zijn tijdloos en eenvoudig in gebruik en onderhoud. Ook is warmte en licht eenvoudig te regelen. Onze collectie bevat meer dan 150 kleuren. De lamellen zijn uitgevoerd in PVC en Aluminium.